vakantiehuis barjac

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Getuigenissen van vakantiegangers

E-mail
Onderstaande getuigenissen kunnen jullie ter plaatse in Barjac lezen in ons gastenboek, samen met nog meer tips en ideeën voor uitstapjes. We nodigen jullie uit om zelf ter plaatse ook jullie belevenissen aan te vullen.
2018-2021 De reacties blijven superleuk, er worden jaarlijks nieuwe investeringen gemaakt, en veel vaste klanten blijven terugkomen. Zelf blijven we ook telkens uitkijken om op vakantie te komen in ons vakantiehuis. Ondertussen is er airco zowel op het gelijkvloers als op de verdieping.
Reeds ons 5de verblijf in deze charmante vakantiewoonst. Niettegenstaande we deze keer 3 weken gehuurd  hebben, verlangen we nu al naar het volgend verlof. Uitstappen naar de grotten "La Cocalière" en "L'Aven d'Orgnac. Ten volle genoten van de regio en van alle rust en stilte in dit uniek vakantiejuweeltje.
Aug.- sept 2017 Fam. Carpentier en Hermans uit Blankenberge en Zeebrugge (huren opnieuw in 2018, in 2019 en in 2020)
Voor ons de eerste maal in Barjac. Een hele mooie streek en vooral jullie prachtig vakantiehuis: rustig, super uitzicht en toch vlakbij mooie dorpjes! Alles is aanwezig in jullie mooie huis. Toppers van onze uitstappen: Goudargues (klein Venetië), Montclus, Aiguèze. Eén voor één mooie middeleeuwse dorpjes!!! Eveneens Avignon bezocht om wat cultuur op tge snuiven. De tocht met de kajak op de Cèze is zeker haalbaar voor wie de Ardèche wat tè avontuurlijk vindt. (te reserveren in Goudargues). Heel lekker gegeten in "La Renaissance" te Barjac en in "Le Vieux Clocher" (ùmooie locatie. Elke dag genoten van het prachtige zwembad.
Aug. 2017 Jade, Febe, Nadja en Steven Devos
Voor de 1ste keer in Barjac... en het was meer dan super! De zon, de streek, het lekkere eten, de uitstapjes, het zwembad en de rust van de omgeving geven je vanaf dag 1 een zalig vakantiegevoel. Wij hebben hier genoten in jullie mooie en gezellige vakantiehuis.
Juli 2017 Mirec, Quirijn, Myrthe, Elias, Peter en Patricia
Uitzonderlijk goed weer gehad voor de maand mei. Tropische temperaturen en 's avonds om 18u nog 38° in de zon. Het zwembad is en blijft onze favoriet, priceless! Enkel in de voormiddag uitstappen gedaan wegens het fantastische weer. Aiguèze (middeleeuws dorpje) en Saint-Martin-d'Ardèche (stalen brug à la Tour Eiffel) is een fijne uitstap. Het dorpje La Roque sur Cèze vlakbij de Cascades de Sautadet heeft een tof winkeltje met bio-producten. In het terugrijden naar Cornillon gereden: superzicht op de Cèze-vallei. Ook Markt van Goudargues gecombineerd. Vallon Pont d'Arc blijft een aanrader met een leuke wekelijkse markt! 't Heeft ons deugd gedaan!
Mei 2017 Wim en Véronique uit Aalst (huren opnieuw in 2018 en in 2019 en in 2020)
Het terugkomen in jullie mooi vakantieoord bracht rust, kracht en ontspanning. Met het prachtige nieuwe zwembad voor de nodige afkoeling, weer een pluspunt meer. Hoe meer je in deze regio komt en dan vooral Barjac, hoe mooier het steeds is. En als de zon dan steeds van de partij is, dan is het helemaal af.
Sept.2016 Fam Smet-De Bondt uit Puurs
Ons inmiddels reeds 4de verblijf in dit vakantiejuweeltje zit er weer op en nu reeds kijken we verlangend uit naar de volgende keer. Volop genoten van de regio: te voet en met de mountainbikes. Een bezoek aan "Grotte de la Salamandre" in Méjannes le Clap loont zeker de moeite.
Aug. 2016 Fam. Carpentier en Hermans uit Blankenberge en Zeebrugge (huren opnieuw in 2017, 2018, 2019, 2020)
Voor de tweede keer hebben wij van dit mooie huis kunnen genieten! Papa Alexis is zeer tevreden omdat hij de Mont-Ventoux heet opgereden. Onze daguitstap naar Avignon was ook de moeite waard. En hir een half uurtje vandaan heben wij de Cascades du Sautadet ontdekt, zeker een aanrader! wij hebbben zeker genoten van onze week in l'Amandier en in Barjac!
Aug. 2016 Fam. Devroye uit Wenduine
We hebben enorm genoten van deze vakantie in en rond Barjac. In dit huis is echt alles voorzien om er een relax vakantie van te maken. Het zwembad bracht ons de nodige afkoeling maar we trokken er ook vaak op uit: grotten van Aven d'Orgnac, Montclus + geocaching, range, lavendelmuseum in St Remèze, Gorges de l'Ardêche... We genoten ervan!
Juli 2016, Bruno, Tinne, Marthe en Eve
Wij blijven met veel plezier terugkomen naar dit vakantieoord. Een omgeving met veel mogelijkheden, na de verschillende uitstappen is het steeds goed hier "thuis te komen" met een uitzicht waar men best mag jaloers op zijn. Genieten van zomerse temperaturen, uitkijkend op het dal en de ondergaande zon. dit blijft ongetwijfeld een schitterende plek om te genieten van een welverdiende vakantie.
Juli 2016, Fam. Carpentier, Blankenberge
Het was weeral zeer fijn! Tot volgend jaar!
Juni 2016 Jason, Marjan, Lars en (schoon)familie (huren opnieuw in 2017 en in 2020)
Reeds voor de zesde maal hier. Het was weer een hele fijne ontspannende week. Er gaat niets boven een privé zwembad met alle luxe erop en eraan. Spijtig dat het weer voorbij is. Tot de volgende keer!
Mei 2016 Wim en Véronique uit Aalst (huren opnieuw in 2017)

Wat zijn we blij dat we een tip kregen over jullie fijne huis in Barjac. Het was een fantastische week met heerlijk weer. Wij hebben genoten van de omgeving, het mooie zwembad, het lekker eten en jullie suggesties voor de uitstapjes waren de moeite waard. Hopelijk tot een volgende keer.
Laatste week sept. 2015 Anja en Fred uit Nederland

We waren weer superblij in jullie huisje te mogen logeren. Voor ons allen was het weer een geslaagde vakantie. We hopen dan ook van nog eens te mogen terugkomen.
1ste week sept. 2015 Nadine Muyssen en familie uit Wenduine (huren opnieuw in 2017, 2018, 2019, 2020)

Eerst en vooral onze waardering voor de geslaagde renovatiewerkzaamheden o.a. zwembad. Super! Zeker bewonderenswaardig hoe jullie dit juweeltje L'Amandier koesteren... Terug een geslaagd familieverlof met kinderen en kleinkinderen. Wat hebben we met zijn allen genoten.
16-30/8/2015 Fam. Carpentier en Hermans uit Blankenberge en Zeebrugge (huren opnieuw in 2016)

Het was een schitterende vakantie! Prachtige omgeving, leuke uitstappen en veel plezier aan het zwembad!
9-16/8/2015 Fam. Gabriels-Slegers ut Kasterlee

Dankzij jullie hebben we het mooie Barjac leren kennen en vinden we het zeker de moeite om terug te komen. Jullie huisje is heel gezellig ingericht en het zwembad is zeker een pluspunt! het uitzicht is prachtig en zeker bij zonsondergang. Très jolie maison, très bel endroit. Nous nous sommes bien plus. Nous avons passé une belle semaine bien ensoleillée. Le village nous a plus également.
19-26/7/2015 Fam. Devroye en Evrard (huren opnieuw in 2016)

Ons zesde verblijf voelde aan als een thuiskomertje. Loyale verwelkoming van handelaars en marktkramers die je herkennen, ook in Aiguèze (donderdag) en Goudargues (woensdag). Rustgevende activiteiten in Labeaume, Plage du Roy, Cascades de Sautadès. Eveneens culinair was het terug een schot in de roos met trouwe bezoekjes aan La Renaissance, La Gargouille, Le Vieux Clocher en het nieuwe Bio Nature & Thé. Tot slot felicitaties met het vernieuwde zwembad: de kers op de taart.
28/6-11/7/2015 Jeroen, Vicky en Yana uit Blankenberge (huren opnieuw in 2016)

Reeds de 5de maal hier, maar steeds opnieuw heerlijk om hier te vertoeven. Het nieuwe zwembad is gewoon schitterend en zalig om in te zwemmen, te dobberen of gewoon af te koelen. Het zonneterras is 's avonds een echte aanrader. Uitstappen naar Uzès, echt en heel gezellig stadje ongeveer 45 minuten rijden; en naar de markt  van VAllon Pont d'Arc in een kwartiertje. Wekelijkse markt is de moeite waard alsook het dorpje met zijn vele winkeltjes, pleinen en terrassen.
21-26/6 Wim en Véronique uit Aalst (huren opnieuw in 2016)

Wat hebben we genoten van het nieuwe grote en o zo mooie zwembad! Het is een fantastische plek geworden om 100% te genieten van de zon. Met onze kleine Lars hebben we dit jaar geen al te verre uitstapjes gedaan, maar we hebben wel genoten van alle luxe in huis. We hebben weeral nieuwe plekjes langs de Cèze ontdekt die adembenemend moooi waren. Wat is het hier toch prachtig! Leve Barjac!!!
6-21/6/2015 Jason, Marjan, Lars en (schoon)familie (huren opnieuw in 2016)

Ons tweede verblijf in deze charmante vakantiewoning zit er weeral op. Wat hebben we lang uitgekeken naar dit verlof! Dit keer waren de weergoden ons minder goed gezind. Gelukkig des te meer genoten van de knusse gezelligheid van L’Amandier met kaarslicht en de aanwezige romantische sfeermuziek. Ook opnieuw genoten van diverse restaurantbezoekjes maar “Le Vieux Clocher” blijft onze favoriet! We worden er inmiddels als trouwe gasten gul onthaald en extra verwend.
10-24 aug. 2014 Fam. Carpentier en Hermans uit Blankenberge (huren opnieuw in 2015)

Vijfde keer maar hopelijk niet de laatste keer. Telkens opnieuw blijft de streek ons verrassen, dus blijft de honger om terug te komen. De grotten van Orgnac waren zeker een bezoekje waard. Op zonnige dagen blijven Labeaume en Plage du Roy onze favorieten.
29/6-13/7 2014 Fam. Carpentier-Verbrugge uit Blankenberge (huren opnieuw in 2015)

’t Was weer DE MAX!
1-8/6/2014 Ellen, Ief en Marie uit Gent, Jason en Marjan (huren opnieuw in 2015)

Reeds voor de 4de maal in L’Amandier. Eens aangekomen valt de stress van het dagelijks jachtig leven zo van je schouders. We hebben het rustig gehouden en het weer was veel te goed om op stap te gaan. De rustige omgeving en de privacy waren meer dan genoeg voor ons beidjes. Het wandelpad naar het dorp hebben we dagelijks gebruikt. De verse paella op de markt van Barjac smaakt heerlijk met een glaasje rosé erbij en het zwembad blijft onze favoriet. Het is weer een fijne week geweest die deugd heeft gedaan.
25/5-1/6 2014 Wim en Véronique uit Aalst (huren opnieuw in 2015)

Heerlijke kennismaking met jullie droomhuisje, de omgeving, de lokale streekproducten, Barjac straalt pure Renaissance uit. De cascades van Roque-sur-Cèze waren voor ons een hele verpozing, het middeleeuwse dorpje Montclus een ware revelatie, de markt van Goudargues supergezellig. De grandioze hoevekip, apéro met de voor ons onbekende sirop de châtaigne, pêche et abricot, de smaakvolle olijven én de olijfolie (en het bezoek aan de distillerie in Bessas), mmm. De rust van de omgeving, de rust in jullie droomhuisje, de heerlijke geuren rondom L’Amandier deden ontzettend veel deugd. Gezellig, gezellig, gezellig!
18-23/5/2014 Chrisje en Martine uit Wenduine

We hebben hier super heerlijke dagen doorgebracht in jullie huisje, zeg maar huis, alles erop en eraan, met spijt gaan we terug naar huis. Het is een prachtige streek, veel uitstappen gedaan en lekker gesmuld in de “Vieux Clocher”, een aanrader vlakbij. Het weer kon niet beter, alle dagen blauwe hemel, topvakantie, tot de volgende keer!
Tweede week Paasvakantie 2014 – Nadine en de ganse bende uit Wenduine (huren opnieuw in 2015)

Na een week verblijf in jullie huisje gaan we met een heerlijk gevoel terug huiswaarts. We hebben genoten van het huisje, alles perfect in orde en goed verzorgd. De omgeving supermooi, alle nabij gelegen dorpen bezocht. Het weer allerbest, leuk meegenomen. Voor herhaling vatbaar. Bedankt!
Eerste week Paasvakantie 2014 – Isabelle en familie uit Wenduine


Reeds 7 maal verbleven in Barjac, nu voor de eerste maal in jullie verblijf. Wij moeten toegeven dat dit een meevaller geworden is. Het verblijf straalt evenzeer rust en luxe uit. Alles is aanwezig, een thuisgevoel overheerst onmiddellijk. Hier is niets negatiefs over te zeggen, mooi zicht, nabij Barjac dus eenvoudig te voet te doen.
Prachtige uitvalsbasis om andere plaatsen te ontdekken. Wat we dan ook hebben gedaan. Wij lieten een lijst achter in het gastenboek met alle leuke bestemmingen in de buurt (omdat we hier al enkele malen zijn verbleven in Barjac), elk voorzien van zijn commentaar. Voor de mensen die dit allemaal te druk of teveel vinden, zeggen wij: geniet van het prachtige L'Amandier en leef even zoals God in Frankrijk.
Fam Smet-De Bondt uit Puurs (26/8 - 9/9/12)

De eerste reis met onze kleine prins Vince is hem en ons goed bevallen. Hij heeft hier zijn eerste plonsje gedaan en begint al heel wat te babbelen (oe-a-oh). Wij waren wat gebonden aan het huisje omdat Vince natuurlijk niet te warm mocht hebben. Want het was hier heet, heel heet, soms tot 40°, de afkoeling van het zwembad was zeer welgekomen. We hebben van het huisje en de omgeving enorm genoten. Maar de volgende keer best niet in de zomer met onze kleine V.
Sofie, Koen and Little V. en ouders (augustus 2012)

Prachtige reis, schitterende locatie, aangenaam gezelschap, gewoonweg genieten. Ook Elena heeft zich super geamuseerd! Voor de eerste keer in het zwembad, een aanrader :-)
Ook in de zomer is het hier dus fantastisch om te logeren! Het was een superleuke week met de ganse familie. Inderdaad, zoals vorig jaar reeds gezegd, dit smaakt naar meer.  En voor de eerste keer incluis onze kleine spruit Elena, mooi ... heel mooi. Tot een volgende keer
Fam. Op Den Bosch (29/7-5/8/12)

Reeds voor de derde maal, weeral het gevoel van thuiskomen op deze vakantiebestemming. Dit jaar geen grote uitstappen, maar dankzij de tips van de vorige vakantiegangers in het gastenboek leuke plaatsjes leren kennen zoals Labeaume en Aiguèze. Ook leuke marktjes meegepikt. Tot volgend jaar!
Fam. Carpentier, Blankenberge (24/6 - 8/7/2012) (huren opnieuw in 2013)

Hier eindigt een fantastisch reisje, jammer, een week is zo voorbij. Proficiat met jullie kindvriendelijk huis (Marie was in de wolken)! Ideaal gelegen, schitterend uitzicht over adembenemende streek. Kijken er nu al naar uit om terug te keren.
Ellen, Ief en Marie uit Gent, Jason en Marjan (17-24/6/12) (huren opnieuw in 2013)

Lang naar uitgekeken en plots staan we hier. Adembenemend uitzicht, je wordt er stil van..., na het verkennen van ons verblijf, hebben we er maar één woord voor: SUPER! Chapeau om dit zo aangenaam en smaakvol te maken. De streek is een lust voor het oog, het oor en de smaakpapillen. Markten krijgt hier een nieuwe dimensie, die van onvoorwaardelijk genieten van het rijke assortiment aan streekproducten. We kwamen en vertrokken met de glimlach, voor ons was het "af", een supervakantie!
Fam. Beeckaert en Aspeslagh, Blankenberge (9-16/6/12)

We zijn hier voor de 2de maal en het comfort dat we hier hebben, zal je nergens kunnen terugvinden in gelijk welke vakantiewoning in Frankrijk.... Vele uitstappen, Avignon echt de moeite... Markt op woensdag in Goudargues gezellig, Musée de la lavande echt interessant... Het is weer voorbijgevlogen
Wim en Véronique uit Aalst (2-9/6/12) (huren opnieuw in 2013)

Heet, heet, heet...maar ó zo ongelooflijk veel deugd! Reeds voor de 2e maal mochten we hier verblijven. Deze keer wel de zéér nabije omgeving uitgekamd met wel elke dag een wandeling. Naar het dorp, naar "Champ de Bagnol" en langs "Le Rias" weer terug of via "Ranc de Rhodes" naar Saint Privat of via "Le Rieu" naar "L'Inde". Exotische benamingen voor prachtige tochten. We hebben er met ons tweetjes veel van genoten. Je hoeft dus echt niet te gaan rondrijden om te genieten van deze prachtige streek... Het is ook leuk bladeren in dit gastenboek (nvdr: ligt ter plaatse) want zo hebben we ook de Cascades du Sautadet, La Roque sur Cèze en Goudargues leren kennen. Hartelijk bedankt aan de mensen die deze plaatsen hebben aangeraden! We kregen goesting en zijn ervoor gegaan...
Bart en Marleen uit Zelzate (augustus 2011)

Tijdens ons weekje Barjac was het hier gezellig druk: petanquewedstrijden in het centrum, bal populaire, marché de potterie.. Barjac is duidelijk een levendig stadje met de charmes van een dorpje waar de tijd toch enigszins is blijven stilstaan. Ook leuk is het gemeentelijk padje dat je vanaf de woning naar de bakker brengt, een korte wandeling waar je vergezeld wordt van 3 paarden (maar opgepast voor de "witten" die durft in zijn enthousiasme wel eens te bijten)... We hebben nog lang niet alles kunnen bezoeken, een reden tè meer om nog eens af te komen naar dit superadresje. Merciekes,
Jurgen, Sandra, Clarisse en Istvan Van Steene (juli 2011)

Het was voor ons ontzettend leuk dat we als het ware het draadje direct konden oppikken waar we het vorig jaar hadden achtergelaten, bangelijk!!! ... L'Amandier staat voor ons synoniem met "Quality Treatment" & dit voor het ganse gezinnetje. Eenmaal je van het gastvrije charisma van deze stek hebt geproefd, laat het je niet meer los. Het is dan ook logisch dat wij enkel positieve superlatieven hebben bij dit vakantie-kuur-oord :-)
Fam. Carpentier, Blankenberge (25/6 - 9/7/2011) (huren opnieuw in 2012)

Wat een ruimte en wat een luxe! Alle comfort is echt voorzien, schitterend heringericht huis. Zomerse temperaturen tot 30° en het zwembad reeds 25°. Zwemmen, dobberen op het water, drogen en zonnen op de zalige ligbedden. Weer verfrissen in het water, dit is genieten tot in de toppekes van uw tenen. Privacy is onbetaalbaar...
Wim en Véronique uit Aalst (22-29 mei 2011) (huren opnieuw in 2012)

L'Amandier is inderdaad een plats van rust, prachtig gelegen, moi uitzicht over een groot deel van deze mooie streek... Absolute topper qua natuur: de fameuze "Gorges de l'Ardêche" samen met de "Cascades du Sautadet".Ook heel erg genoten van Roque sur Cèze, Cornillon en Barjac zelf... Dit smaakt naar meer, er is nog veel meer te zien en te beleven in deze prachtige regio.
Fam. Op Den Bosch (10-17 april 2011) (huren opnieuw in 2012)

Op 1 mei goed op tijd aangekomen. De week is gevlogen, hebben kennis gemaakt met Barjac en omgeving met de auto, op de fiets en te voet. Voor elk wat wils. Alleszins een mooie en rustige omgeving met niet te vergeten de indrukwekkende Aven d'Orgnac en het knusse dorpje Montclus. We hebben er alleszins enorm van genoten.
Dr. Van Dyck, Merksplas (1-8 mei 2010)

Even een mailtje om jullie te laten weten dat wij 100 percent genoten hebben van onze vakantie in Barjac.  Wij hebben veel uitstappen gedaan en geproefd van lekker eten en drank.  De markproducten zijn er heerlijk.
Zoals verwacht was alles volledig in orde en hebben wij van alle comfort kunnen gebruik maken.  De keukenuitrusting is compleet en de grote extra Amerikaanse frigo is een bijkomende enorm praktische troef! Jullie TV, dvd player en tuner zijn allemaal van HD kwaliteit.  Wij hebben er van genoten.  Dus nogmaals bedankt en tot wederhoren.
Familie De Winter, Denderleeuw (30/5 - 13/6/2010)

We zijn met veel goesting gekomen en gaan tegen onze goesting weer naar huis. We hebben genoten van een rustige, gezellige week, van het mooie uitzicht, de mooie zonsondergang... Reeds jaren zijn we weg van dit mooie stukje "douce France". We komen hier zeker nog eens terug. Hopelijk is jullie paradijsje volgend jaar rond deze tijd een weekje vrij zodat we met de familie kunnen langskomen.
Jan en Rita Welvaert, Blankenberge (20-27/6/2010) (huren opnieuw in 2012)

Dit was voor ons de ideale plek om tot rust te komen. We hebben echt genoten van jullie zwembad, het stadje, de vele gezellige terrasjes, ... & hebben hier heerlijk gekookt (er zijn hier meer benodigdheden dan thuis). De buitenbarbecue is de max. De Cèze, Pont d'Arc & de vrijdagmarkt zijn zeker een bezoekje waard. Een mens voelt zich hier direct thuis. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
Fam. Carpentier, Blankenberge (27/6 - 11/7/2010) (huren opnieuw in 2011)

Wij kwamen hier aan en keken onze ogen uit: Wat een groot huis zeg!! Alle ruimte dus want wij zijn maar met zijn drietjes. Wij hebben hier een fijne tijd gehad en uiteraard vanalles bekeken in de omgeving. De lavendeldistilleerderij in Remèze was erg de moeite waard! Een erg fijne vakantie gehad.
Renée, Marcel en Naomi uit Drenthe (18-25 juli 2010)

Proficiat met de inrichting van jullie huis, super en smaakvol uitgerust. Voor ons was de privacy hier een verademing. Een uitstapje naar Avignon was voor ons top! De lokale wijn is ook lekker, alsook de biostreekbieren. De tarte au citron was verrukkelijk, alsook de brownies. We kunnen zo nog wel even doorgaan over de geuren, de uitzichten enz...
Notaris L. uit D. (25/7 tot 08/8/2010)

Het weer was prachtig, elke dag buiten eten, ook het zwembad bracht de nodige verkoeling; de tafel in de schaduw van de boom, eten onder de luifel, alle plaatsjes rond het huis werden naargelang het tijdstip van de dag door ons benut. Heerlijk! We bewonderden ook de Gorges de l'Ardêche, fascinerend mooi; het middeleeuwse dorpje Aiguèze & meer dan bereidwillige Nederlandstalige bediende in de VVV. In Montclus het enige café met zowaar een aantal Belgische bieren en vers gemaakte mojito's, forellen vangen in de Cèze ... hilarisch! Ook de "Chartreuse de Valbonne is een echte parel, vervolgens La Roque sur Cèze, Les Cascades du Sautadet, Goudargues, Pont St. Esprit. Prachtig, heerlijk, wondermooi, ongelooflijk, formidabel, niet te beschrijven, ... dat waren enkele uitspraken die we steeds herhaalden. Zalig ontspannen, genieten van elkaar, de mooie natuur, het zalige weer & ook van de wondermooie zonsondergangen: we wensen de mensen die nog komen een even mooie vakantie toe.
ps: Aan het prachtige keramiek hebben we niet kunnen weerstaan.
Families Braet en Verheyen, De Haan (8-15/8/2010)

Ik, de onrust zelve, had nooit gedacht dat ik meer dan een half uur in de verte kon turen ... BARJAC... Prachtig weer, blauwe hemel, heerlijk zwembad, totale rust! We betrapten ons op de gedachte "Wat een raar gevoel, zou dit nu het geluk zijn?" Onze meer dan 300 foto's zullen ons thuis vertellen over deze fantastische vakantie (ps: vergeet niet je SD-kaart uit het TV toestel te halen ;-) Ze zullen ons doen smelten van verlangen naar deze plek. We zullen terugdenken aan de heerlijke wijn (toch 20 tal flessen mee naar huis), aan de fantastische uitstappen, aan de knusse restaurantjes ... en inderdaad aan de Belgische biertjes! Ik zwom hier elke dag. Soms twijfelt men aan het bestaan van het aards paradijs, wel, wij hebben het gevonden. Met dank aan Jos en Karine.
Bart en Marleen uit Zelzate (15-22 aug. 2010) (huren opnieuw in 2011)

Diverse SMSjes: Goed toegekomen, prachtige omgeving,  aperitief in luie zetel onder de schaduw van de parasolboom, afkoelen in het zwembad, ook de kids genieten volop, santé: wij denken aan jullie en zijn blij dat wíj hier zijn...
Dr. L. en C. uit De Haan (22-29 aug. 2010)

A taste of the Provence in jullie knus en gerieflijk huis bracht ons weer helemaal boven water na een druk seizoen. (Johan L.)
We genoten volop van de sterrenhemel, het geluid van de krekels, de geur van lavendel, de heerlijke meloenen (Myriam)
Wat stelt een mens zich voor als hij/zij aan dit heerlijke zuiden denkt? Precies. Al dit zaligs vonden we hier en meer. Barjac is een sympathiek stadje met winkeltjes, een markt, en "artisanat" zoals je ze nergens anders vindt. (Martine)
Na een heerlijke dag in de ligweide konden Johan en Johan een mini-tour-de-France doen om daarna een heerlijke douche te nemen en te genieten van de Provencaalse geneugtes (Johan V.)
Dr. L. en fam. Vermeersch uit Wenduine (12-19 sept. 2010)